: because if it's not love/then it's the bomb/that will bring us togetherNu har jag lov så nu blir det Göteborg, vänner, denna spellista, dans och allt-utom-läxor.
Och förresten borde jag:
- Klippa mig
- Sluta köpa svarta kläder
- Ta tag i saker
- Inte tänka så jävla mycket
- Skaffa snygga kläder
Jag kan fortsätta för evigt.

Och förresten: Ni är tusan de finaste läsarna man kan ha. Om något tynger mig är det bara att läsa era kommentarer. Vissa är så fina att man nästan inte tror det är sant. Tack för att ni står ut med mig. Jag ska bli bättre, lovar.

: the devil will find work for idle hands to do/i stole and i lied, and why?/because you asked me to/but now you make me feel so ashamed/because i've only got two hands/well, i'm still fond of youLyssnar på The Smiths som en galning och är med de finaste vännerna i världen. Gör helt sjuka saker bara för att jag kan för att sedan komma på att det inte alls var smart. Och det är väl tur att man lär sig av sina misstag i alla fall. Men, det var ett kul misstag och det gjorde mig några erfarenheter rikare. EPISKT är väl rätt ord kanske.

: it's just how it is you just stole my time/but now i know/that you are loveless

En som inte bryr sig om andra ser när vi håller hand eller när vi hånglar så vi nästan går av på mitten. Som inte hatar när jag är sur på morgonen utan istället ser det som en utmaning och varje morgon räknar hur lång tid det tar innan han får mig att le. Som vet var jag är kittlig men aldrig aldrig kittlar mig för att han vet att jag knappt kan andas då. Som säger fuck you när vi bråkar och börjar skratta lika fort som han sagt det för att det är så himla knäppt att vi skulle svära åt varandra. Som pausar mitt i min favoritlåt bara för att kunna viska i mitt öra att han tänker på mig varje gång han hör den låten. Som inte behöver dricka nio öl för att kunna säga att han älskar mig. Som låter mig ha min hand i hans ficka när jag glömt mina vantar hemma. Som pussar mig på axeln för att han vet att jag tycker att mina axlar är tomma utan hans pussar.
SOM ALDRIG BEHÖVER FÖRSÖKA FÖR HAN MÅSTE HA LEVT ETT LIV INNAN DETTA DÄR HAN LÄRDE KÄNNA MIG.

En som bara finns i min fantasi för det finns inga sådana män. I alla fall inte här. För här är jag fel. Och tjejerna med synlig spetsbh och långt, blont hår är rätt.

: let's not fall back to sleep like we used to, do you remember?/i don't want to wake up knowing i don't have a futureVar på 18årsmiddag med några fina tjejer! Vi åt världens godaste kaka, kollade på melodifestivalen, spelade spel och skrattade så vi grät. Tjejen längst upp, Margareta, var tjejen som vi firade! (Även om det var en vecka sedan hon fyllde år) Nu såg hon kanske inte så glad ut på bilden, men tro mig: Vi hade alla en superkväll!

Jag ska förresten försöka ta mig ut och fota lite snart så det blir lite nya, fräscha bilder här. Även om brudarna på bilderna är rätt fräscha de med!

: wish i could speak in just one sweep/what you are and what you mean to me/instead i mumble randomly/you stand by and enlighten me

make gifgif animation creator
(Min nya toppsakgrejs från H&M. Och nej, jag kommer inte bära den så.)

Okej, detta är inte okej på något sätt. Jag har inte skött mitt bloggande, jag vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om eller vad jag ska fota. Därför ska ni få berätta för mig vad jag ska blogga om. Då får ni vad ni vill ha och jag kommer ur denna lilla svacka. Två flugor i en smäll och alla bli glada. SÅ, ge mig något att skriva om!

Och när ni tänker kan ni lyssna på detta.