: and we were lovers/now we can't be friendsOkej, jag tror ni kan se på mig att det här med "dettahadejagpåmigidagochjajagposaralltidsåhär" inte riktigt är min grej. Men någon gång måste väl vara den första kanske.

Vad jag egentligen tänkte säga med detta inlägg var att jag har köpt en ny jacka för 175 kronor! Och som av ett mirakel är denna jacka inte svart. Vilket kanske är rätt bra då 97 % av alla klädesplagg jag köper nu för tiden är svarta. Och jag funderar förresten på att ha lite mer av mina kläder i bloggen? Vissa kanske tycker att det är en väldigt dålig idé och att det förstör hela idéen med min blogg och gör den lite till "en i mängden". Jag känner lite så själv faktiskt.

Men skulle ni vara intresserade av sådana "ytligheter" eller är faktumet vad jag har på mig eller köper inget som intresserar?

: och du & jag håller andan och håller händer i språnget (eller: nu ska jag leva livet och ingenting kan stoppa mig)
Jag har räknat ner och drömt. Jag har tänkt tänkt tänkt på vad denna dag skulle göra för mitt liv. Gjort planer och fantiserat om allt fint.
Och nu är den här och jag kan nästan inte tro det.
Nu är jag arton år.
ARTON JÄKLA ÅR!

: (ett varv runt jorden är 40 041,47 km och en tändsticka är cirka 47–48 mm lång vilket leder till slutsatsen att jag tänker på dig, ofta)

Om man räknar antalet tillfällen som jag har tänkt på dig, gör om dessa tillfällen till tändstickor och sedan lägger dem på en rad, skulle linjen av dessa tändstickor räcka minst tre varv runt jorden. Om man däremot gjorde om antalet tillfällen som du tilltalat mig till tändstickor skulle den linjen (sorgligt nog) knappt räcka över min en och tjugo-säng. Jag tycker i och försig att min säng känns oerhört stor och tom när jag ligger i den och tänker på dig igen (och igen). Men, ändå. Vad är en en och tjugo-säng mot tre hela (om inte mer) varv runt jorden? Jag måste erkänna: antalet tillfällen som jag har tilltalat dig kanske inte heller är så många, men mina ord är i alla fall tillräckligt många för att att kunna täcka både din kropp och din säng fulla med ord. Orden i sig kanske inte är av det vackraste slaget (om jag ska vara ärlig så är det mest ord om läxor, lektioner och skolmat). Men, ändå. Om dina ord hade varit tillräckligt många hade jag tagit på mig dem och burit dem som kläder i skolan. Om en söm hade gått sönder så skulle jag bara be dig om ett nytt ord eller två och laga hålet. Det skulle inte spela någon roll vad det var för ord, jag hade ändå aldrig varit speciellt intresserad av kläder.

Det enda jag egentligen vill är att du ska tilltala mig och förlänga linjen av tändstickor. Vare sig det är vackra ord eller ej, måste du förlänga den. Fattar du inte?

(Kanske ska påpeka att denna såkallade text inte är helt självupplevd, bara nästintill)

: you can't always get what you want/and if you try sometime you find/you get what you need


: We don't forget about last week and the rembember us as well
Den senaste veckan har varit väldigt fint. Det har varit filmkvällar, spelningar, fikor, göteborgsbesök och fester. Mina vänner är utan tvekan ovärdeliga. Nu ska jag iväg på en spelkväll, mest för att mina vänner är bäst. Puss på er!