: so, if there's something you'd like to try/if there's something you'd like to try/ask me, i won't say no, how could I?
Göteborg i vårskrud är så fantatiskt så jag inte vet vad.

: in an empty room, i´m a copy/maybe crash and burn like gasoline, burn/on empty streets and pavements/running from the heat, adrenaline rush

Även om ni inte är speciellt bra på att kommentera är jag glad ändå.
För nu är jag någons och att vakna upp brevid denna någon är ungefär det finaste som finns just nu. Det finns rätt mycket man skulle kunna säga om denna person, men det är svårt att sätta sådant på ord. Men han är fin och har många födelsemärken (jag började räkna, men sedan tappade jag bort mig). Han spelar i ett band och har en förkärlek till saker som kommer från USA.
Man kan väl helt enkelt säga att bra saker ibland överumplar en när man är som minst beredd.

(Och jag känner mig rätt töntig när jag skriver detta ja, men ibland måste man bara.)

: and if a double-decker bus/crashes into us/to die by your side/is such a heavenly way to die
Tre bilder på mig av mig.

När jag inte varit här har jag sett Håkan Hellström från första raden, jobbat, varit jury i en musiktävling, umgåtts med en väldigt fin kille och dansat och spelat spel hela natten med mina underbara vänner. Livet är rätt fint just nu (förutom den växande högen läxor då).

Vad förgyller era dagar nuförtiden?
Puss.

: show me how you do that trick/the one that makes me scream she said/the one that makes me laugh she said/and threw her arms around my neck

Tja. Nu har jag klippt mig och det är kortare än någonsin. Jag tror att jag gillar det i alla fall. Det som är jobbigt är dock att det långa håret har en annan färg än det korta håret, vilket leder till att det ser ut som jag har någon slags mössa på mig. Men, jag får helt enkelt fixa det någon annan dag. För nu ska jag skriva ett reportage för att sedan kanske se mina fina vänner spela! (Skjortan har jag förresten köpt för tre guldtior på Röda Korset!) Puss på er.