: det var så mörkt den kvällen/jag hade hoppats på något/hoppats på något/om du vill ha mig/nu kan du få mig så lätt

I: Man tror vissa saker, får för sig saker. Ibland att allt det där jobbiga ska lösa sig, ibland det motsatta. Jag trodde på något bra, bättre. Med lätta beröringar byggdes det liksom upp en onödigt fin bild. Av, jag vet inte. Av något bra som var så långt bort från det som jag kände innan. Jag tror inte det är nödvändigt att veta vad det är man förväntar sig, för man känner när man har nått dit. Det är därför jag väntar, väntar, väntar men det verkar som om någon bara gav upp och glömde bort mig och den jag rörde. Eller så var det han som inte såg mig som någonting annat än hud. Jag är hud; kall, varm, rosig hud. Men jag är känslan innanför huden och det alldeles för röda blodet också.

 

II: Tittar runt omkring mig, flackar med blicken. Vad vill alla ögon säga mig? Bakom glas, ögonlock finns någonting som jag vill åt. Om inte ord, i alla fall tankar, uppfattningar, bilder. Att varje dag gå och tvivla gör ingen människa klokare, inte lyckligare, men ändå sker det. Som en inbyggt mekanism i maskinen kallad människan. Maskinen med för mycket hjärna och för lite hjärta.

 

III: Då det enda man kan lyssna på är Ω

 

(ni har blivit hemskt dåliga på att kommentera, lite tråkigt faktiskt. det är svårt att veta hur jag ska tolka tystnaden..)


Kommentarer
Avsändare: lina

fint!

2010-09-23 @ 21:50:13
URL: http://ramlad.blogspot.com
Avsändare: ellinor

Himmla fin text!

och komentera ska jag försöka bli bättre på, för jag läser ju varenda inlägg och blir lika glad varje gång du uppdaterar, men ibland låter det bara så löjligt att skriva "fin text" det låter som någon man bara slänger ifrån sig, även om det inte är det. Oj nu blev det rörigt men hoppas du fattar vad jag försöker få sagt:)

2010-09-23 @ 22:17:47
URL: http://astimegoesby.blogg.se/
Avsändare: Rosita

Åh Evelina. Du anar inte hur jag känner igen mig i det första, ååååååh! Jag känner igen mig så otroligt mycket. Men jag har inte tid till att bry mig om sånt längre, något större har hänt och jag måste ta itu med det.Men för din skull, så hoppas jag att allt ordnar sig.

Det måste göra det, för du är så himla fin.

2010-09-23 @ 22:36:45
URL: http://fewlix.blogg.se/
Avsändare: Jenny

Jag är här. Orden vill sig bara inte. Fortsätt skriva. Jag arbetar på det.

2010-09-24 @ 09:45:01
URL: http://lieinthesound.blogg.se/
Avsändare: sofia

din spellista = fiiiiiiiiiiiin min klåpartryckarkompis.

2010-09-25 @ 13:59:49
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/
Avsändare: Jasmin

otroligt fint.

2010-09-26 @ 00:51:44
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Avsändare: kolossal

du skriver nästan alltid de ord som jag har på fingertopparna men inte riktigt kan skriva. varför vet jag inte. jag känner verkligen igen mig i det här, det är hjärtskärande.

2010-09-26 @ 13:45:02
URL: http://kolossal.blogg.se/
Avsändare: elin

fint.

2010-10-11 @ 16:01:24
URL: http://cinquantejours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (om du vill)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback