: saker man inte behöver oroa sig över när man är 15 år och vilse och allt känns som jordens undergång

1. JAG ÄR 15 OCH HAR ALDRIG KYSST NÅGON ÅH NEJ. det hade inte jag heller men sen gjorde jag det och det var fint. men tro fan inte att vi är gifta idag.
2. ÅH NEJ JAG ÄR 17 ÅR OCH AAALLAAA HAR HAFT SEX MED NÅGON. nej nej neeeeeej. alltså, jag var 18 år och hade kunnat vänta längre om det hade varit så. man ska VILJA det men det viktigaste av allt är att man ska vara REDO. världens dummaste uttryck men också det mest sanna. för fan vad bra det känns att ha sex FÖR ATT MAN VILL DET.
3. JAG KOMMER ALDRIG ALDRIG HITTA NÅGON. jo, det kommer du. du kommer hitta en eller många på samma gång. men sluta leta överallt. sluta läs "flörttips" i hemska tjejtidningar. slappna av och inse att du är bäst och att kärleken kommer när du låter dig själv fatta det. det gjorde jag och jag känner praktiskt taget redo att gifta mig.
4. ALLA HATAR MIG. ha-ha-ha. nej. även om det skulle kännas så, så.. nej.
5. JAG VÄGER FÖÖÖÖÖR MYCKET. bara sluta. lyssna inte på tidningarna som säger att kändisarna är tjocka bara för att de har ett veck på magen. ALLA har veck på magen! ALLA är perfekta. punkt punkt punkt.