: I will never run, you got nothing on me/I will never hide, that’s just not my way/you don’t know what I did todayKan inte ni som läser berätta vilka ni är, vad ni har för drömmar, hur den ni tänker på innan ni somnar ser ut?
Jag har svarat på massor av frågor så nu är det er tur.
Och förresten, vad vill ni se mer utav här i bloggen?Gammal, väldigt konstig bild.

Kommentarer
Avsändare: V.

Han är kanske etthundranittofem centimeter, har skäggstubb och snälla ögon. Han är bredaxlad, bär alltid rutiga skjorter och passar hemskt bra i svart halsduk. Ungefär så.

2010-11-24 @ 19:32:16
URL: http://istalletforforvirring.blogg.se/
Avsändare: märta

Han har brunlockigt hår och är ibland lite jobbigt självsäker, men det är inte som att tankarna stannar för det. Gillar första bilden hemskt mycket förresten

2010-11-24 @ 19:47:12
URL: http://bigballadofnothing.blogg.se/
Avsändare: lina

han som jag tänkte på varje natt innan jag somnade i ett och halvt år somnar nu bredvid mig varje natt. det är sådant som gör att jag tycker livet kan vara bra ibland. jag vill gärna läsa om sånt i din blogg också. kärlek alltså. puss

2010-11-24 @ 19:59:07
URL: http://ramlad.blogspot.com
Avsändare: sandra

jag är en 19åring med lite framtidsångest och arbetslöshets-förtivivlan, men jag klarar mig lite halvt ändå. min dröm nu är att få jobb, spara ihop pengar och efter det se hela världen. också vill jag få reda på vad jag vill göra hela livet, som jag skulle trivas med att göra hela livet.han jag ser framför mig innan jag somnar är jättefin. så fin så att det känns till i hjärtat varje gång jag får sms, för att jag tror det kan vara från honom. han som har flyttat in i min hjärna, liksom skrivit hyreskontrakt utan mitt godkännande. men ska jag vara helt ärlig så gör det inte så mycket att han är där. han har rödlätt hår, fina bruna ögon, ett sånt charmigt snett leende. en sånt charmigt kroppsspråk och världens mest högljudda hjärtslag. vet du hur länge jag drömt om en precis sån pojke? så hittar jag honom 100 mil härifrån. typiskt.ursäkta att jag tog upp alldeles för många tecken i kommentarsfältet! :')

2010-11-24 @ 20:56:02
URL: http://pussipannan.blogg.se/
Avsändare: mathi

Hej jag heter Mathilda, men du kan kalla mig Mathi. Jag älskar din blogg verkligen, och du är så sjukt söt! Jag drömmer om att bli bättre på att komma över saker, och åh jag vill resa också, jag och min kompis Jessika ska till Frankrike efter studenten. Innan jag somnar tänker jag över dagen och allt som hänt, fastnar vid ett alldeles extra bra tillfälle och drömmmer vidare in i natten. Jag tycker din blogg är grym vilket som, kolla in i min om du har lust :)

2010-11-24 @ 21:14:18
URL: http://grapewinefuckers.blogg.se/
Avsändare: Rosita

Mitt namn är Rosita och jag drömmer om att flytta härifrån, även fast jag är lite för feg för det.

Sen så drömmer jag även att få åka och resa en hel del, och jag hoppas innerligt att det kan bli så innan jag känner mig alldeles för gammal.Han som jag tänker på innan jag somnar har mörkblont hår och vassa axlar med markerade kindben och så håller han på med musik (och han är riktigt duktig på det). Han är väldigt fin, kanske den finaste jag sett! Eller ja, det där lät naivt men ibland, ibland tror jag att det är så.

2010-11-24 @ 21:55:41
URL: http://fewlix.blogg.se/
Avsändare: julia

jag tänker inte på någon och det suger.

2010-11-24 @ 21:59:09
Avsändare: ellen

killen jag tänker på innan jag somnar är så himla långt bort men samtidigt så nära. han är ungefär 190 cm lång och är nog världens mysigaste person men tyvärr känner jag för lite samtidigt som jag känner så himla mycket för honom. dock spelar det ingen roll då han inte känner någonting även fast han kysst mig flera gånger 3 helger i rad nu.

jag antar att han tänker inte lika mycket på mina läppar som jag tänker på hans.

2010-11-24 @ 23:16:55
URL: http://boomboombang.blogg.se/
Avsändare: mussie

Personen jag tänker på är ganska kort och har långt, rött hår. Hon är sådär poppigt söt och gillar cupcakes, strumpbyxor, blommigt, London och tjejer. Hon är den första tjej jag har velat ha och från då jag vaknar tills jag somnar väntar jag på det där smset. Jag kollar min mobil varje kvart utifall jag skulle missat att det vibrerat i min byxficka och jag tänker att om jag tittar på mobilen och koncentrerar mig jättemycket på att den ska plinga, så kommer det ett sms från henne. Men det har inte fungerat.Hon har inte kommit över sin förra tjej än men jag vet inte om hon längtar mest efter tjejen eller kärleken. Jag önskar att hon kunde öppna ögonen och se att det finns andra flickor också, som dessutom längtar efter henne.

2010-11-25 @ 09:29:54
Avsändare: Signe

Jag är sexton år och känner mig bara rent allmänt rätt malplacerad just nu och känner mest för att åka på roadtrip genom Kalifornien med nån fin människa eller nåt sånt.

Hon jag ser framför mig innan jag somnar är kanske den finaste tjejen jag någonsin har sett, och det mest på grund av att hon har nåt speciellt i blicken som får det att kännas som att hon är lite som jag, men nej jag känner henne inte och hon vet förmodligen inte vem jag är.Och jag tycker om dina texter och bilder hur mycket som helst, så fortsätt bara med sånt helt enkelt!

2010-11-25 @ 14:52:45
Avsändare: jibbz

jag har inte läst din blogg så länge men jag gillar den brutalt mycket ändå.jag är en förvirrad knasig flummig snäll omtänksam galen högljudd rädd spontan grubblande tjej på arton år. jag tycker om sommaren mest av allt och det finaste jag vet är att lyssna på sitt favoritband på emmabodafestivalen med lite vin i kroppen och en vän bredvid. annat jag tycker är fint är; rödhåriga pojkar, kladdkaka, chai-te, flickor med strumpbyxor trots att det är tio minus ute, röda kappor, tjocka vantar, solnedgångar, cykelturer, jordgubbar, första vårdagen, ciggpauser på skolans balkong, skrattanfall mitt i natten med bästa vännen, slänga sig i snön i bara underkläder, och sånt. sånt som gör att man blir sådär lycklig inombords.min dröm är london. jag tror jag skulle känna mig hemma där. här känner jag mig mest vilsen. vilsen i allt det svarta. och just det, lasse lindh är den som alltid förstår mig. alltid.

2010-11-27 @ 18:32:55
URL: http://jibbi.blogg.se/
Avsändare: Elin

Ännu en bekräftelsesökande bloggtjej som lyssnar på Kent och älskar när det träffar rätt där mitt i bröstkorgen. Jag vill se mer bilder här!

2010-11-27 @ 23:44:46
URL: http://naglarnamotglas.blogg.se/
Avsändare: kolossal

jag drömmer om ett helt liv. ett liv utan rossliga andetag, trasiga hjärtan. jag drömmer om pojken jag tycker om. jag drömmer om usa. jag drömmer om att verkligen leva.

pojken är svarthårig, en snedlugg och lite rufsigt kanske. han är lång och smal och har världens finaste ögon. han är komplicerad men fantastisk, och jag älskar när han skickar sms till mig. jag älskar att han håller mig i handen när vi sover bredvid varandra. jag hatar att han är den finaste jag vet, dock.

2010-11-28 @ 00:26:11
URL: http://kolossal.blogg.se/
Avsändare: sofia lizzxccxxom

jag drömmer om att ha någon att tänka på innan jag somnar.

den du!

2010-11-28 @ 01:11:02
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/
Avsändare: Jenny

Jag heter Jenny. Fast som katten i Coraline säger, vad spelar namn egentligen för roll? Jag drömmer att få jobba med mitt bästa jobb igen. Varma källare, ösande regn och funkisar överallt. Kramar överallt. Och alla dessa leende människor som jag kämpar och står i för, så att de ska få den bästa festivalen någonsin. Jag hoppas hoppas hoppas att jag får börja jobba med det igen i januari.

Jag behöver inte riktigt tänka på någon innan jag somnar. Jag brukade ligga med ett bultande hjärta som skrek efter något att ösa kärlek över. På något sätt har jag samlat på mig en hel hög med älsklingar. Och han som säger 'krama på mig' innan han somnar. Med sina mörka lockar, spridda över kudden, skymmer han min sikt. Men mina armar är runt honom så jag kan pussa på hans rygg precis när jag vill. Hjälp vad läskigt och underbart det är. (Trodde aldrig aldrig aldrig det skulle kunna vara så underbart. Ge inte upp.)

2010-11-29 @ 20:01:31
URL: http://lieinthesound.blogg.se/
Avsändare: NICOLINA

gammal bild kanske. MEN OTROLIGT FIN!

2010-12-13 @ 20:58:18
URL: http://nicolinaslillaskrivbok.blogg.se/
Avsändare: Anonym

fantastisk bild.En gång drömde jag mycket om toner och texter, musik och en framtid i musikens tecken. Jag tror att det börjar väckas igen. Men mest av allt drömmer jag om lycka och om honom som jag älskar. Och det är honom jag tänker på innan jag somnar. Han har svart hår och lugg, mörkbruna ögon, och de allra finaste händer som brukar hålla i mina och som tillsammans med hans hjärteord skapar de allra finaste saker.

2010-12-25 @ 20:13:14
URL: http://morgonvind.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (om du vill)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback